15 Ocak 2021 Cuma

Dağın Ardında

 Dağın Ardında...

“Bir dağ köyü... Küçük bir okul... İki öğretmen... Mesut ve Neşe'nin gizemli ve dokunaklı aşk hikayesi... Akıcı üslubuyla merak uyandıran müthiş bir kurgu. Ve beklenmedik sarsıcı bir son."  
📚 Haberleri bile olmaz. Öğretmenlerin söyledikleri güzel şeyler, seneler sonra umulmadık bir zamanda gerçekleşir. Çocuklara bir şeyler bırakmalı... Bir bakış, bir telaş, bir cümle...
📚 O dağ köyünde ne işin var diye sorduğunu duyar gibiyim. Bekle biraz. Sabret. Ah, Jüli... Bizim aramızdaki hasret. Birbirine kavuşamayan iki dağ gibi...
📚 Mutsuzluğumuzun acısını sürmeliyiz yaralı yerlerimize. Merhem niyetine...
📚 Mucizeler dağın ardındaki köyün sıradan ve olağan akışın aykırıydı. Neşesi yerine gelmeden önce mutluluğun...
📚 Öğrencilerim, yiyecek meyve, sebze; giyecek mont, çizme bulamazken ve her sabah, bu karda kışta, kuru ve dondurucu ayazlarda karla kapı köy yolunu bata çıka metrelerce yürürken şikayet etmenin alemi yok. İnsanoğlu her şeye alışır derlerdi de inanmazdım. Doğruymuş. Her şey, bir alışkanlık meselesi bu hayatta.
📚 O günden beri çocukluğum, uçurumların kenarında geziniyor. Uçurumları ve dağları seviyorum aslında. Ama aşağıya bakmaya gücüm yok.
📚 Hayatımın sonuna kadar ayrılmak istemediğim insanın bir sabah saçma sapan bir sebep yüzünden yok oluşu... Onun var olmadığı bir dünya.
Dağın Ardında tüm online kitapçılarda...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder